Alpha Marriage Course - januari 2023!

Start: dinsdagavond 10 januari 2023 
Duur: 7 dinsdagavonden, te weten: 10 en 24 januari, 7 en 21 februari, 7 en 21 maart, 4 april

Begin- en eindtijd: volgen nog
Locatie: “Het Nieuwe Hoen”, Hoenweg 3a, 7383 RZ Voorst

De Marriage Course: tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdek je samen hoe jullie relatie nog sterker kan worden en hoe jullie tijd voor elkaar kunnen maken!

De cursus is niet zoals andere cursussen: het zijn 7 romantische avonden (uit), inclusief diner voor twee. Zie het als een investering in je relatie, want na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid. De focus ligt op jullie twee. De cursus doe je tegelijk met andere stellen, maar het bespreken van de thema’s doe je altijd met z’n tweeën.

Elke Marriage Course-avond bestaat uit een diner voor twee. Zo kun je ongestoord bijpraten met je partner en genieten van heerlijk eten. Na de maaltijd wordt het thema ingeleid door een filmpje.

De thema’s zijn:
1 De verbinding versterken
2 De kunst van communicatie
3 Conflicten oplossen
4 De kracht van vergeving
5 De impact van familie
6 Goede seks
7 Liefde in actie

Heb je interesse om mee te doen? Of wil je eerst meer informatie? Geef dan jullie voornamen, achternamen, adres, postcode, woonplaats, telefoon en/of e-mailadres aan ons door, dan houden we je op de hoogte.

Er wordt een bijdrage van 100 euro per echtpaar gevraagd.